Auditul si Certificarea Energetica a Cladirilor

Certificatul enertetic al cladirii

Evolve Engineering isi largeste activitatea prin introducerea serviciului de Auditare si Certificare Energetica a Cladirilor de tip rezidential. Conform legii 372 din 2015, certificatul energetic al cladirii sau certificatul de performanta energetica este un document tehnic ce are caracter informativ  si care atesta performanta energetica a unei cladiri.

Certificatul energetic a devenit obligatoriu  in Romania inca din anul 2013, prin legea 159/2013 si stabileste eficienta energetica a unei cladiri care este direct proportionala cu costurile pentru intretinerea acesteia . Certificatul de eficienta energetica este valabil 10 ani de la data eliberarii  acestuia.  Certificatul va contine un indicator global, usor de inteles referitor la consumul de energie. De asemenea se acesta va contine informatii precum forma de energie utilizata (gaz, energeie electrica, biomasa) dar si o nota energetica . Certificatul va avea in componenta si valorile de referinta ce corespund valorilor reglementate  pentru cladiri noi pentru incalzire si preparare apa calda, iluminat, climatizare si ventilare mecanica.

Puteti solicita o oferta de realizare a Certificatului de Perfomanta Energetica sau elaborarea unui Raport de Audit Energetic prin intemerdiul paginii de CONTACT.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Call Now Button