Cuvantul managerului

Am deosebita placere ca in cateva randuri, sa va prezint activitatea desfasurata in domeniul proiectarii instalatiilor.

Am intrat pe piata proiectarii instalatiilor pentru constructii in anul 2015, castigand o bogata experienta atat in domeniul instalatiilor cat si in activitati conexe.

Avem scopul de a stabili noi orizonturi in domeniu si de a intelege necesitatile, dorintele si neplacerile clientilor, pentru a le putea oferi solutii performate si inovative din punct de vedere tehnico-economic, adaptandu-ne in permanenta trendului pietei. Astfel putem fi alaturi de clientii nostri permanent si le oferim suportul necesar, pentru ca in final sa obtina satisfactia dorita.

EVOLVE ENGINEERING isi propune prin utilizarea in proiectele sale a noilor tehnologii sa participe la reducerea poluarii, prin consumarea eficienta a energiei.

Investim resurse pentru cunoasterea pietei de profil, a noilor produse destinate instalatiilor, in insusirea noilor reglementari si aparitii legislative.

Lucram cu experti care acopera aria instalatiilor civile si industriale. Datorita gradului inalt de specializare si a experientei acumulate in proiectare avem capacitatea de a gasi cele mai bune solutii intr-un timp scurt cu costuri minime.

Va invitam sa ne contactati si sa va bucurati de cele mai bune servicii oferite de echipa noastra!

Call Now Button