PROIECTANT INSTALATII HVAC – Junior

Ce cautam?
– Student in anul 3/4, Master la Facultatea de Inginerie a Instalatiilor sau absolvent;
– Cunostinte de programe AutoCad 2D/3D si MS Office;
– Limba engleza – nivel elementar-mediu;

Ce faci la noi?
– Realizezi proiecte de instalatii HVAC, la fazele de proiectare SF, DTAC, PTh, DE;
– Urmaresti executia pe santier, in conformitate cu proiectul realizat;

– Participi la sedinte de coordonare a proiectelor impreuna cu echipa;

Ce primesti in schimb?

– Experienta in proiecte rezidentiale, comerciale, office si industriale;
– Program flexibil;
– Colegi de la care poti invata;

– Birou aproape de metrou si facultate;

Iti suna bine? Trimite CV-ul tau la adresa: office@evolveeng.ro

Auditul si Certificarea Energetica a Cladirilor

Certificatul enertetic al cladirii

Evolve Engineering isi largeste activitatea prin introducerea serviciului de Auditare si Certificare Energetica a Cladirilor de tip rezidential. Conform legii 372 din 2015, certificatul energetic al cladirii sau certificatul de performanta energetica este un document tehnic ce are caracter informativ  si care atesta performanta energetica a unei cladiri. (mai mult…)

Anunt angajare Evolve Engineering SRL

Anunt angajare Evolve Engineering SRL

FUNCTIA: PROIECTANT INSTALATII SANITARE/ TERMICE -JUNIOR DESIGN ENGINEER

Candidatul ideal
– Student in anul 3/4, Master la Facultatea de Inginerie a Instalatiilor
– Aptitudini de utilizare programe AutoCad 2D/3D si MS Office- Limba engleza – nivel mediu
– Aspiratii pentru perfectionare
– Spirit organizatoric
(mai mult…)

Programe de implementare a instalatiilor cu surse de energie regenerabila

Energie regenerabila sau energia verdeSurse de energie regenerabila

Inainte de toate doresc sa va spun cate ceva despre energia regenerabila. Conform Legii 372/2005 Art.3 republicata in 2013 energia din surse regenerabile este definita ca energia din surse nefosile precum energia eoliana, solara, geotermala, hidrotermala, energia oceanelor, biomasa, biogaz sau gaz de depozit. (mai mult…)

Expozitia de Instalatii Romtherm

Epozitia internationala pentru instalatii Romtherm 2017 va avea loc anul acesta intre 23-26 martie. Echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, instalatii de alimentare cu apa si canalizare , instalatii de gaze, instalatii frigorifice dar si instalatii de combatere a incendiului sunt prezentate in cadrul celei mai mari expozitii dedicata instalatiilor din Romania.  Daca sunteti curiosi de noutati sau doriti  vedeti tehnologiile curente de echipamente si materiale din domeniu va recomandam o vizita o vizita la Pavilionul C2 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Site oficial: ” http://www.romtherm.ro/ “

Hotărârea Guvernului nr. 907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul-cadru ale documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice.

    Monitorul Oficial al României nr 1061 din 2016-12-29 – NOTĂ DE FUNDAMENTARE la Hotărârea Guvernului nr. 907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul-cadru ale documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice.

Prezenta hotărâre reglementează etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice pentru realizarea obiectivelor/proiectelor noi de investiţii în domeniul construcţiilor, a
lucrărilor de intervenţii la construcţii existente şi a altor lucrări de investiţii, denumite în continuare obiective de investiţii, ale căror cheltuieli, destinate realizării de active fixe de natura domeniului public şi/sau privat al statului/unităţii administrativ-teritoriale ori de natura domeniului privat al persoanelor fizice şi/sau juridice, se finanţează total sau parţial din fonduri publice, respectiv din bugetele prevăzute la art. 1 alin. (2) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare, şi la art. 1 alin. (2) din Legea nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare.

Download Fisiere:

NF_HG_907-2016    Hotărâre nr. 907_2016

Call Now Button